Parteneri HORECA

Știm că în industria ospitalității lucrul cel mai important este respectul și încrederea clienților. Aceasta înseamnă servicii impecabile, pregătire ireproșabilă și produse de calitate excepțională.

Dacă și conceptul tău de business implică cele mai înalte standarde, înseamnă că viziunile noastre se potrivesc. Scrie-ne, sună-ne sau vino la noi pentru o degustare de produse și pentru a discuta nevoile tale specifice.

La fel ca și în cazul hotelurilor și restaurantelor cu care avem deja colaborări pentru mic-dejun și meniu a la carte, vom găsi împreună cea mai bună soluție. Te așteptăm!

Magazine de specialitate

Ne-am specializat în gusturi simple și autentice, pe care acum suntem fericiți să le împărtășim și altora. În prezent colaborăm cu mici afaceri de familie, care, în spiritul Băcăniei ROD, pun preț pe apropierea față de client, vânzarea personalizată și istoria din spatele produselor. Ne place să transmitem și altora ce am învățat, așa că fiecare colaborare pe care o începem vine la pachet și cu un training din partea noastră.

Dacă simți că poveștile noastre se potrivesc și vrei să fim parteneri, nu ezita să consulți oferta noastră și să ne contactezi pentru orice detalii. Gust la gust cu bucurie!

Furnizori

I-am căutat temeinic, călătorind îndelung prin țară, iar aventura a dat ROD.

Am descoperit oameni pasionați, cu respect față de propria muncă și considerație față de natură. Am vizitat mici fabrici, ferme și cultivatori de legume și i-am cunoscut pe producători. I-am ales însă ca furnizori doar pe aceia care se potrivesc principiilor noastre și le-am făcut loc în povestea ROD. Am construit cu ei o relație pe termen lung, bazată pe încrederea dată de constanța calității produselor lor și pasiunea de a oferi mai departe produse curate.

Te invităm să descoperi ce alegere am făcut!