Evenimente la noi

Băcănia noastră e și băcănia ta. Dacă îți place la noi și vrei să le faci și altora cunoștință cu acest loc, ne deschidem porțile pentru tine.

De la reuniuni prietenești, la degustări pentru expați sau turiști, de la întâlniri relaxante de networking, la ședințe neconvenționale de strategie, toate se leagă mai bine într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

Suntem oricând bucuroși de oaspeți, așa că dacă ai un eveniment pe care vrei să îl organizăm în Băcănia ROD, scrie-ne sau sună-ne și îl vom crea împreună.

Evenimente la voi

Când nu ești la Băcănia ROD, vine Băcănia ROD la tine.

Oricare ar fi evenimentul tău - un brunch, o cină, o gală, o lansare - știm că îți dorești să iasă perfect. Iar dacă oaspeții tăi au așteptări înalte, sunt împătimiți ai gusturilor autentice, sau sunt turiști cărora bucătăria românească le-ar trezi curiozitatea, atunci gustările noastre sunt ceea ce cauți.

Dacă îți place ideea de a ne avea parteneri, contactează-ne! Suntem incântați să contribuim la organizarea evenimentului tău.

Evenimente marca Băcănia ROD

Sunt momentele în care ne dorim să petrecem timp împreună cu voi și să creăm amintiri de neuitat. Sunt evenimentele organizate de Băcănia ROD, în băcănie sau în afara ei, la care te așteptăm cu drag.

Picnic la Muzeul Satului, Picnic la Grădina Botanică sau Meșteșug la Băcănia ROD sunt câteva dintre ocaziile în care ne-am mai întâlnit, pentru a încuraja petrecerea timpului liber în natură, pentru a întâlni oameni cu aceleași pasiuni ca și noi și pentru a cunoaște creațiile unor tineri artizani.

Nu ne oprim aici, așa că pentru urmatoarele evenimente marca Băcănia ROD, ramâi cu ochii pe noi!